Alles wat je moet weten over FIFA 21!

De voetbalgame FIFA is erg populair onder de jongeren. Het spel is te bespelen op PlayStation, XBOX en PC en het heeft elk jaar miljoenen sales. De releasedatum van het spel is op 6 oktober 2020 en we kunnen met z’n allen niet wachten op de dag dat we het spel kunnen spelen. In deze tekst lees je alles wat je moet weten over dit nieuwe spel!

Carrière

Veel mensen die houden van het speltype carrière zitten al een aantal FIFA jaren te wachten op verbeteringen in dit speltype. Dit jaar lijkt EA eindelijk gehoor te geven aan de kreten van de carrière fanaten en komen er dus wel degelijk veranderingen dit jaar. Een belangrijke verandering is dat je nu een speler voor een andere positie kan laten trainen. Zo kun je bijvoorbeeld een rechtsbuiten transformeren in een rechtsback, of een aanvallende middenvelder in een buitenspeler. Daarnaast kun je nu interactief een wedstrijd simuleren. Als je dus een wedstrijd aan het simuleren bent kun je elk moment inspringen om jouw team naar de overwinning te helpen!

Samen spelen!

Het speltype coöp bestond natuurlijk al langere tijd in FIFA, maar dit jaar gaan ze nog een stapje extra met het samen spelen. In de meest populaire mode ‘Ultimate team’ zal het vanaf dit jaar ook mogelijk zijn om samen een wedstrijd te spelen tegen andere duo’s. Er kan 1 team gekozen worden van de 2 spelers waarmee er geduelleerd zal worden tegen andere spelers. Met deze mode kun je toffe prijzen winnen!

Profclubs 

Dit jaar zullen er ook voor het eerst in lange tijd veranderingen komen. Vanaf dit jaar zal het mogelijk zijn om alle AI spelers te veranderen van uiterlijk. De oprichter van de club zal dit jaar alle spelers aan kunnen passen in uiterlijk, positie, lengte en eigenschappen. Daarnaast is het vanaf dit jaar mogelijk om tactieken tijdens de wedstrijd aan te passen, zodat je samen met je vrienden op jullie manier kan strijden voor de overwinning.