Is de iPhone 11 Pro Max zijn geld waard?

Wanneer we het hebben over gadgets denken we al snel aan de nieuwste telefoons. De laatst geïntroduceerde iPhone is de 11 Pro Max. Met een aanschafprijs van zo’n 1259 euro voor het 64GB model vraag je je af of deze telefoon het geld waard is. Daarom vind je in dit artikel alle informatie over deze iPhone die van pas komt bij het maken van een keuze. 

Wat is er speciaal aan deze iPhone? 

De iPhone 11 Pro Max is de grootste iPhone die Apple dit jaar heeft geïntroduceerd. Met een scherm van 6,5 inch is dit niet zomaar handzame telefoon. Hij lijkt eerder op een kleine tablet. Hij is verkrijgbaar in verschillende soorten geheugen (zoals altijd). Daarnaast kun je deze iPhone kopen in verschillende kleuren zoals: donkergroen, zilver, donkergrijs en goud. Apple richt zich met deze iPhone op een lange accuduur. Maak je dus geen zorgen om een lege batterij!  

Kun je goede foto’s maken met de camera?

Eigenlijk is deze iPhone er juist op gericht om de beste foto’s te kunnen maken. Geen wonder ook dat je al menig influencer op Instagram met deze telefoon met 3 lenzen voorbij hebt zien komen. Doordat de camera van de Pro nóg een stukje beter is dan die van de iPhone 11, zit er dus ook een hoger prijskaartje aan deze iPhone. Bij de keuze van een nieuwe telefoon zou je er dus over na kunnen denken of je het liefst de prachtigste foto’s wil maken of dat iets mindere (maar nog steeds hele mooie) foto’s voor jou ook genoeg zijn. 

Hoe groot is deze iPhone? 

We schreven er in het begin al wat over. De iPhone 11 Pro Max is de grootste iPhone die Apple heeft geïntroduceerd. Wil jij graag een heel groot scherm om bijvoorbeeld Netflix te kunnen kijken of om foto’s te kunnen bewerken? Dan doe je er slim aan om voor de Max versie te kiezen. Wil je een kleiner scherm maar net zo’n goede camera? Kies dan voor de gewone iPhone 11 pro.