Zonnebrillen laten bedrukken

Zonnebrillen laten bedrukken om weg te geven als promotiemateriaal of relatiegeschenk is een zeer effectieve en goedkope manier van reclame maken. Bedrukte zonnebrillen zijn niet meer weg te denken uit het straatbeeld in de zomer en zie je tegenwoordig op wintersport ook erg veel. Naast het feit dat een bedrukte zonnebril de ogen tegen de zon beschermt, zijn deze ook zeer modieus. Je kunt zonnebrillen laten bedrukken in oneindig veel kleuren en modellen die passen bij verschillende persoonlijke stijlen. Een bedrukte zonnebril kan het gehele jaar worden weggegeven, maar tijdens bepaalde evenementen of seizoenen is dit extra passend zoals tijdens muziekfestivals in de zomer.

De verschillende druktechnieken voor zonnebrillen

Je kunt zonnebrillen laten bedrukken met bijvoorbeeld je bedrijfslogo, de bedrijfslogan of het websiteadres. Hiervoor worden vaak verschillende druktechnieken gebruikt zoals de doming, tampondruk en de vision filmdruk. Met de vision filmdruk kun je nog door de bedrukking heenkijken. Doming is een vorm van 3D drukken waarbij je logo in kleur kan worden afgedrukt. Daaroverheen wordt dan een laag epoxy aangebracht waardoor je bedrukking een extra dimensie krijgt. Tampondruk wordt als de beste methode gezien om oneffen objecten te bedrukken, zoals holle of bolle oppervlakken. Hierdoor is deze methode zeer geschikt voor het bedrukken van zonnebrillen.

Wanneer geef je bedrukte zonnebrillen weg?


Festivals met veel feestgangers zijn het uitgewezen moment om bedrukte zonnebrillen uit te delen. Er bestaat haast geen effectievere manier voor het maken van reclame. Wanneer een festival niet past bij jouw bedrijfsimago, dan kun je natuurlijk ook kiezen voor het uitdelen van de zonnebrillen tijdens andere evenementen zoals jubilea of beurzen. Daarnaast is een zonnebril met opdruk ook een zeer geschikt relatiegeschenk. Naast goedkope zonnebrillen in grote hoeveelheden, kun je er ook vaak voor kiezen om luxere zonnebrillen in een kleine oplage af te nemen. Voordat te bedrukking gedaan wordt, zal de aanbieder je altijd een voorbeeld sturen van hoe het eindresultaat er uit zal zien. Bovendien kun je altijd eenvoudig advies inwinnen over wat de mogelijkheden betreft het bedrukken van zonnebrillen voor jouw idee├źn zijn.