24 uur de goedkoopste gadgets

Budget gadgets

AliExpress, Lidl, Action en Aldi, goedkope bedrijven die steeds meer gaan concurreren met allerlei bedrijven, zo ook op het gebied van gadgets, hieronder een aantal voorbeelden van budget gadgets.

Stappenteller

Ieder telecombedrijf heeft inmiddels wel een smartwatch of stappenteller op de markt gebracht. De meeste van deze stappentellers kosten honderden euro’s. Wanneer je het gewoon leuk vind om bij te houden hoe veel je op een dag loopt, is het veel goedkoper om voor dit alternatief van AliExpress te kiezen, het kost je tenslotte maar €1,49! Een leuk koopje, je moet er alleen iets langer op wachten.

Smartphone speaker

Om het geluid van je smartphone een upgrade te geven, kun je kiezen voor de smartphone speaker van AliExpress, het geluid is volgens de reviews stukken beter dan het geluid van je smartphone. De speaker is makkelijk in te pluggen via de 3.5mm headphone jack, de aansluiting voor je oortjes. voor €2,28 heb je een luidspreker die beter geluid levert dan je smartphone!

360 graden panorama camcorder

Bij de Lidl is tijdelijk deze camcorder in de aanbieding, de camcorder is uitgerust met een 8 megapixel Sony sensor, waarmee je geïnterpoleerd maximaal 16 megapixel beelden kunt opnemen. Zoals de naam al zegt kunnen de beelden 360 graden om het apparaat opgenomen worden, daarnaast zitten er allemaal extra’s op voor de ultieme beleving. Ook is de camcorder geschikt als dashcam voor in de auto. De camcorder kost bij de Lidl €75 waar de normale verkoopprijs €129 is!

Hartslag en zuurstofmeter

Om in de gaten te houden of je hartslag en het zuurstofgehalte in je bloed nog goed zijn, is binnenkort een hartslag en zuurstofmeter verkrijgbaar bij de Lidl, via je vinger wordt je hartslag en zuurstofgehalte gemeten. De resultaten zijn te bekijken op het schermpje van de meter. Om je gezondheid in de gaten te kunnen blijven houden, kun je het apparaatje via Bluetooth koppelen aan je smartphone, op deze manier kun je je gegevens opslaan en kun je in de gaten houden of je nog steeds gezond bent, en dat voor maar €24,99!

Polaroid SNAP digitale instantcamera

Wanneer je dol bent op polaroid foto’s, is de Lidl the place to be. Een instantcamera in meerdere kleuren te verkrijgen. Er zitten een aantal filters ingebouwd, de camera heeft een zelfontspanner en de foto’s komen binnen 35 seconden uit de camera. De ideale budget gadget wanneer je op een feestje de mooiste momenten wil vastleggen en deze ook meteen tastbaar in je handen wil hebben. Voor €99 heb je binnen de kortste keren je mooiste herinneringen bij elkaar!