24uurdegoedkoopste gadget trends 2019

Gadget trends in 2019

De Moviphone

De laatste jaren is de smartphone uitgegroeid tot het belangrijkste entertainment apparaat, YouTube, Netflix en Videoland zijn niet meer weg te denken van de smartphone, door de continue verbetering van de schermen van de smartphones wordt het ook steeds aantrekkelijker om films en series te kijken op de smartphone. Het scherm blijft echter klein in vergelijking met de televisie, dit zorgt ervoor dat de smartphone nog niet op alle momenten geschikt is als vervanger van de televisie. Met de komst van de Moviphone komt hier hoogstwaarschijnlijk verandering in, hier zit namelijk een projector ingebouwd die ervoor zorgt dat de smartphone nog aantrekkelijker wordt, er is geen televisie nodig en toch is er een groot oppervlakte beschikbaar.

The Wall

Samsung komt met een televisie die gebruikt kan worden als televisie maar ook als schilderij of als behang. Het scherm kan deels of helemaal aangepast worden, zo kan er televisie gekeken worden op bijvoorbeeld een deel van het scherm. Doordat de televisie ook als schilderij of als behang gebruikt kan worden is het geen gigantisch zwart oppervlak aan de muur, deze nieuwe televisie dient dus zowel als kunst en aankleding en indien gewenst als televisie, met een maximale grote van 146-inch kan hij zowel als thuisbioscoop en als deels televisie, deels schilderij gebruikt worden.

5G internet

Het 5G netwerk gaat ervoor zorgen dat er veel meer gebruikers tegelijk op het netwerk kunnen. Het netwerk is daarnaast honderden keren sneller dan het huidige 4G netwerk. Met de komst van 5G kan er ook veel meer data gebruikt worden, het datavolume wordt veel hoger. Uit de eerste tests blijkt dat het 5G netwerk tot 1,25 Gigabyte per seconde verwerkt, dit zijn snelheden waar nu alleen nog van gedroomd kan worden. Het 5G netwerk wordt langzaam uitgerold, in Zuid-Korea wordt flink geĆÆnvesteerd om in 2020 gebruik te kunnen maken van het 5G netwerk, wanneer het in Nederland te gebruiken is is nog niet bekend, maar er wordt al geld vrijgemaakt voor het opzetten van een 5G netwerk in Nederland.

Opvouwbare telefoons

2019 moet het jaar worden van de opkomst van de opvouwbare telefoons, meerdere grote telefoonmerken zijn bezig met het ontwikkelen van een opvouwbare telefoon, begin 2019 zijn de eerste prototypes gepresenteerd, Google heeft aangegeven de software aan te gaan passen om het zo voor meer fabrikanten aantrekkelijk te maken om de opvouwbare telefoons te gaan produceren. De opvouwbare telefoon moet ervoor zorgen dat het gemak van het formaat van de smartphone gecombineerd kan worden met de voordelen van een groter scherm, zo is het bijvoorbeeld prettiger om op een groter scherm een film te kijken of meerdere apps naast elkaar open te hebben staan. De opvouwbare telefoon zal nog wel verbeterd moeten worden, de prototypes leken nog niet goed te werken, maar het idee klinkt heel aantrekkelijk, het voordeel van een groot scherm gecombineerd met het gemak van een smartphone.

FoldiMate

De FoldiMate is een gadget waar iedereen vrolijk van wordt, je haalt je schone was uit de wasmachine, stopt ze in de Foldimate en ze komen er opgevouwen uit. Overhemden, T-shirts, wat dan ook, vouwen hoeft niet meer, dit apparaat doet het werk voor je. Deze uitvinding zal in de toekomst heel wat mensen gaan helpen om de was sneller opgeruimd te krijgen. Je kleding ziet er altijd netjes uit zonder dat je er zelf iets voor hoeft te doen, kun je tijdens het vouwen van de kleding onderuitgezakt op de bank een film kijken, wie wil dat nou niet?!