24uur de goedkoopste gadget cadeautips

Gadget cadeautips

Met valentijn voor de deur is het een mooi moment om een aantal cadeautips op gadget gebied op een rijtje te zetten.

Draadloze oplader

Voor iedereen handig in dit tijdperk en zeker voor de gadget liefhebber, een draadloze oplader, de Ikea komt met een draadloze oplader die naadloos in je interieur past, het sluit aan bij de meeste Ikea designs en, zoals je gewend bent van Ikea, de prijs is aangenaam. Wanneer je in het bezit bent van de laatste generatie smartphones is de draadloze oplader voor maar €19,95 een uitstekende aankoop!

Chromecast

Geen dure abonnementen meer afsluiten en toch de nieuwste films en series op je televisie af kunnen spelen, de Google Chromecast is ideaal voor thuis, zeker omdat hij te gebruiken is op meerdere apparaten, je hoeft alleen maar verbinding te maken met wifi en starten maar. Koppel je telefoon via bluetooth en begin met kijken. Het grote voordeel van de chromecast is dat je tijdens het streamen je telefoon ook nog gewoon voor andere zaken kunt blijven gebruiken. Dat al vanaf €39,95, de ideale toevoeging voor in huis!

Google Home Mini

Voor de gadget liefhebber is deze speaker een musthave, waar de Google apparaten voorheen alleen Engels spraken, verstaat en spreekt dit apparaatje gewoon Nederlands. Het is een leuke toevoeging voor thuis en daarnaast is een extra speaker nooit weg, met een prijs vanaf €49,95 is het leuk om cadeau te geven en misschien nog wel leuker om te krijgen!

Smartphone projector

Ideaal voor in de slaapkamer, wanneer je geen televisie kwijt kunt maar toch op een groter scherm dan je telefoon films wil kijken is dit het ideale cadeau. Het enige wat je nodig hebt is een vlak oppervlak, de muur, en een telefoon. Je plaatst je telefoon in de behuizing en de projector doet de rest. De behuizing zorgt voor extra geluid en projecteert het beeld op de muur. Een goedkope manier om van je slaapkamer een bioscoop te maken, het ideale cadeau voor beiden en dat voor maar €39,90!

Mini-arcade automaat

Voor de liefhebber van de jaren ‘70 en ‘80 is dit het ideale valentijnscadeau, waar je vroeger naar de arcadehal moest om computerspellen zoals Pacman te kunnen spelen, is er nu dit mini formaat, ideaal voor op je bureau. Af en toe een kwartiertje afleiding tijdens lange dagen werken is goed, daarom is dit bureaumodel ideaal, met 240 voorgeprogrammeerde spellen heb je de bekendste spellen altijd bij de hand. Niet alleen voor op het bureau, maar ook ideaal voor onderweg, zowel in de auto als het openbaar vervoer. Door zijn handige formaat neem je dit apparaat vol nostalgie overal mee naar toe en dat voor €34,90.

Privacy screen protector

Misschien niet het beste om aan je valentijn te geven, met deze screenprotector kun je namelijk al je geheimen bewaren, wat er op je beeldscherm gebeurd is voor anderen niet te zien. Alleen wanneer je recht op je scherm kijkt, worden je geheimen onthuld, ideaal wanneer je aan het roddelen bent over je buurman in de trein, of voor als je niet wil dat je vader of moeder al je appjes meeleest. Verkrijgbaar vanaf €12,50.