24 uur de goedkoopste gadgets huis

Gadgets voor in huis

De technologie is hard op weg om ons leven net een stukje eenvoudiger te maken. En dat begint met de nieuwste gadgets voor in huis. Want hoe fijn zou het zijn als je jouw vrije tijd niet langer hoeft te verspillen aan stofzuigen, grasmaaien of koffiezetten? In deze blog bespreken we een aantal van de nieuwste gadgets voor in huis.

1. Zelfstandige wasmachine

Panasonic, Seven Dreamers en Daiwa House werken hard aan een veelbelovend huishoudelijk apparaat. De Laundroid. Dit gewilde apparaat zorgt ervoor dat jij nooit meer hoeft te wassen, drogen of opvouwen. Het kan de kledingstukken goed van elkaar onderscheiden waardoor de kleding mooi blijft en schoon wordt. Helaas is het prototype nu nog in ontwikkeling, maar vanaf 2020 behoort de Laundroid officieel tot de nieuwste gadgets voor in huis.

2. Automatisch slot

Met de August Smart Lock worden sleutels overbodig. Oftewel, nooit meer op zoek naar je sleutels en geen gedoe meer met reservesleutels. Daarnaast kun je vrienden en familie een digitale sleutel geven, terwijl jij in de app kunt checken wanneer en wie er in- en uit gaat. Het allerfijnst aan deze slimme gadget is nog wel de Autolockfunctie. Daarmee hoef je nooit meer te twijfelen of je de deur nu wel of niet op slot hebt gedaan. Dat heeft deze functie namelijk al voor je geregeld.

3. Multifunctionele televisie

De televisie is geëvolueerd van een lomp, vierkant kastje tot een splinterdun hightech scherm. Maar hoe groter de televisies worden, hoe meer ruimte ze in beslag nemen. Gelukkig hoeft de nieuwe tv van LG niet te interfereren met jouw interieur. Via de wallpaper functie transformeer je de televisie tot een levend schilderij. Daarnaast bevat deze tv de nieuwste technologie om jou de beste kijk- en luisterervaringen te geven.

4. De boekenkluis

Soms heb je iets in huis dat je liever voor jezelf wil houden. Zoals een dierbaar sieraad, mooie foto of misschien wat spaargeld. Met de boekenkluis van ThumbsUp berg je kleine voorwerpen veilig op in een engels woordenboek. Zo blijft jouw geheim verborgen, zelfs voor de meest nieuwsgierige huisgenoot.

5. Automatische kookplaat

Met de kookplaat van Siemens hoef je nooit meer bang te zijn dat je vlees aanbrandt. Of dat de bonen nog niet gaar zijn. Je hoeft alleen maar de kooksensor of braadsensor aan de pan te bevestigen en de rest gaat automatisch. Omdat de intelligente inductiekookplaat zelf de hitte reguleert, kun jij rustig een boekje lezen terwijl je wacht tot jouw digitale keuken vriend een seintje geeft dat het eten klaar is.

6. Slimme familie koelkast

Samsung ontwikkelt de nieuwste gadgets voor in huis. Een recent aangekondigde innovatie is de Family Hub-koelkast. Naast digitale koelkast functies worden boodschappenbriefjes, de gezamenlijke agenda en familiefoto’s geïntegreerd in een touchscreen overzicht. Daarnaast kun je via een app bekijken wat er aan de binnenkant van de koelkast staat. Vooral handig als je in de supermarkt bent. Dan kun je direct even het digitale boodschappenlijstje afvinken.