De handigste gadgets voor in huis

Tegenwoordig willen we alles in ons leven makkelijker en sneller hebben. Hier worden veel gadgets voor uitgevonden om het ons een beetje gemakkelijker te maken. In deze blog leest u over de handigste gadgets voor in huis. 

Alexa Home systeem

Een nieuwe ontwikkeling binnen de technologie is de uitvinding van Amazon. Amazon heeft een systeem gecreëerd dat werkt op spraakherkenning. Alexa is een apparaat waar je dus tegen kunt praten. Een voorbeeld van een opdracht die je Alexa kunt geven is bijvoorbeeld het commando: Alexa speel het liedje The Lazy Song af van Bruno Mars. Wanneer Alexa deze opdracht goed heeft begrepen maakt het contact met de tv en zal het liedje afspelen. Het is dus echt een innovatie op het gebied van gemak binnen huis. 

Automatische kookplaat van Siemens

Iedereen kent het wel je staat te koken en raakt heel even afgeleid door iets in je huis. Je gaat even kijken en voor je het weet ben je helemaal vergeten dat je je kip stond te braden. Om dit obstakel voor mensen weg te nemen heeft Siemens een kookplaat ontworpen die automatisch uitgaat wanneer het vlees gaar is of de groenten gekookt zijn. Ideaal dus voor mensen met een druk leven.

De slimme familie koelkast

Ik denk dat iedereen het gevoel wel kent wanneer je in de supermarkt staat en vergeten bent wat er nu op was uit de koelkast. Samsung heeft hier een slimme familie koelkast voor ontworpen. De koelkast heeft erg veel innovatieve functies en gadgets. De koelkast heeft een digitale touchscreen waar boodschappenlijstjes en familiefoto’s op beschikbaar zijn. Ook heeft de koelkast een app waarop je van buitenaf kan zien wat er allemaal in de koelkast staat. Wanneer je dus in de supermarkt staat en even vergeten bent wat je ook alweer moest kopen kijk je even op je app en zie je precies wat je mist in je koelkast.