Absurd dure smartphones

Je ziet ze soms voorbij komen. Op tv of op social media. Onbetaalbare gadgets die alleen voor de rijkste ter wereld zijn weggelegd. Hieronder volgt een interessant lijstje met een aantal ongelofelijk dure mobieltjes waar je je ogen bij uitkijkt. De meeste hebben niet eens extra features, maar zijn gewoon van extreem duur materiaal gemaakt. Hieronder volgt een top vijf.

5. Goldvish Le Million

Deze telefoon kost maar liefst 1.2 miljoen dollar. Het grappige is alleen wel dat dit mobieltje maar 2 GB heeft en een 2 megapixel camera. Je kan er dus kortom helemaal niks mee. De reden dat de telefoon zo duur is? Het is gemaakt van 18 karaat wit goud met 120 karaat diamanten. Leuk om vast te houden, maar veel kan je er niet mee.

4. Supreme Goldstriker iPhone 3G 32GB

Vergeleken met wat er komen gaat is dit nog steeds een koopje. Voor slecht 3.2 miljoen dollar ben je eigenaar van deze iphone. Wederom vanwege de omringende goudlaag met diamanten is deze telefoon zo duur.

3. Iphone 4s Elite Gold

Maar liefst vier keer zo duur als de voorganger in dit rijtje is de Iphone 4s Elite Gold. 9.4 miljoen dollar betaal je voor dit pareltje. De telefoon bevat een gouden achterkant. Daarnaast heeft het een grote roze diamant op de homebutton, wat ervoor zorgt dat deze telefoon onbetaalbaar wordt.

2. Black Diamond Iphone 5

De runner up in dit lijstje voor een dikke 15 miljoen dollar. De Gouden iphone is aan de zijkant bekleed met diamantjes. Ook de home button bestaat uit een 26 karaat zwarte diamant.

Tromgeroffel voor de nummer 1…

1. Falcon Supernova Iphone 6 Pink Diamond

Het zal je misschien niet verbazen, met het is wederom een telefoon van apple. Klein verschil met de nummer 2 is de prijs van maar liefst 95.5 miljoen dollar! Wat kan deze mobiel meer dan een normale iphone? Nou, helemaal niks. Maar, het heeft wel een roze diamant. Daar betaal je dan ook wel voor…