Onze favoriete oortjes voor als je niet kan kiezen!

Oortjes zijn al jarenlang in ontwikkeling. Zeker de laatste jaren zijn er baanbrekende oortjes bijgekomen die waanzinnig populair zijn geworden. Er is inmiddels zoveel aanbod, dat het lastig kan zijn om te kiezen welke je wilt. Hier vind je onze favorieten waarvan wij denken dat jij ze ook te gek gaat vinden

1.  Apple Airpods 2016/2019

De Airpods van Apple zijn de laatste jaren uitgegroeid tot de populairste oortjes van de wereld. Je ziet ze tegenwoordig overal waar je gaat. En niet zonder reden. Ze zijn van extreem goede kwaliteit en zijn ontzettend makkelijk mee te nemen in de compacte oplaad case die erbij hoort. Je kunt tot wel 5 uur achter elkaar luisteren met de eerste versie van de Airpods. Bij de nieuwere versie is de accu nog iets beter. De nieuwere versie beschikt ook over een draadloos oplaadbare case en heeft een iets betere geluidskwaliteit. Ook is de bluetooth van de nieuwe versie iets sneller dan de eerste. De elegante look en de eenvoud van gebruik maakt dat deze oortjes zo gewild zijn en een van onze favorieten is. Het nadeel is wel dat ze niet optimaal werken met Android-toestellen, dus hebben we een goed alternatief voor je in het volgende punt. Voor €159,- heb je de versie in 2016. De 2019 versie Airpods met normale case heb je voor €179. Voor €229,- heb je de 2019 versie met draadloos oplaadbare oplaad case.

2. Samsung Galaxy Buds

De rivaal van Apple, Samsung, kwam in maart 2019 met hun alternatief voor Airpods, namelijk de Galaxy Buds. Liefhebbers van in-ear-oortjes vinden ze te gek. Deze wireless oortjes zitten dus echt een stukje in je oor waardoor je minder geluid om je heen hoort en een algehele betere geluidservaring beleeft. Ook de oplaad case van deze oortjes is draadloos oplaadbaar. Bovendien werken deze dus wel optimaal met android-toestellen. Ook zijn deze nog eens goedkoper dan Airpods. Voor €149,- kun je ze kopen.

3. Powerbeats Pro

Ben je een echte sportfanaat en kan je nog eventjes wachten? Dan zijn de Powerbeats Pro de beste keuze voor jou. Met wel 9 uur luistertijd hebben ze de beste accu van alle draadloze oortjes. Ze zitten met een oorhaakje om je oor heen zodat ze met wat voor sport dan ook zeker niet uitvallen. Ze zijn er in verschillende kleuren en zijn in juli 2019 verkrijgbaar voor €249,95.