Meest nutteloze gadgets ooit

Het is iets wat ik en mijn vrienden graag doen. Elkaar ongelofelijk nutteloze verjaardagscadeaus geven, waar een humoristische gedachte achter zit. Zo was ik twee keer gezakt voor mijn rijexamen. Mijn verjaardagscadeau? Een skelter… Daarnaast hebben wij onze vriend weer een goudvis gegeven, simpelweg vanwege zijn rode haren. De goudvis heette dan ook ‘Rooie Ronnie’. Bewonderenswaardig heeft deze het ruim een half jaar op de studentenkamer overleefd. Natuurlijk zijn er nog veel nuttelozere gadgets/cadeaus. Hieronder een paar ideeën voor de komende verjaardagen. 

The Useless Box

De naam klinkt al veelbelovend. Aan dit verjaardagscadeau heb je dan ook precies helemaal niks. Als je het apparaatje inschakelt, schakelt het zichzelf weer uit. Dat was het. Meer doet het niet. Heel zinloos en niet echt fascinerend. Een perfect verjaardagscadeau voor je vrienden dus.

The Remote Wrangler

Dit product is behalve nutteloos ook ontzettend lelijk. Wat is het? Een hoofdtooi met klittenband waaraan je je afstandsbedieningen kan vastklemmen. Zo raak je deze nooit kwijt. Tja, misschien is een lade voor de afstandsbedieningen een iets betere oplossing. Dat ziet er iets minder raar uit en je hoeft de lade niet op je hoofd te dragen.

De WC-golfset

Met dit prachtcadeau ben ik op mijn zeventiende verjaardag blij gemaakt. De set bevat een klein groen matje wat het gras moet voorstellen. Daarnaast zit er een hole met vlaggetje, een golfclub en een balletje bij. Natuurlijk in klein formaat, want het moet op de WC passen. Zo kan je heel sportief een grote boodschap doen.

Pet Selfie

Met dit cadeau kun je de beste selfie met je hond maken. Het is een klem die je op je telefoon bevestigd. In de klem kun je een tennisbal doen. De hand focust op de tennisbal, en dus op de camera. Een vrij onnodig product, maar het idee is leuk.

Money Maze

Ben je bang voor je stiekeme broertje of zusje die geld uit je spaarpot steelt. Dit is de oplossing. Het is een spaarpot, maar om bij je geld te komen moet je een lastige puzzel oplossen. Voor je broertje of zusje deze puzzel heeft opgelost heb jij ze vast en zeker al op heterdaad betrapt.