Apple TV+

De nieuwe service van Apple genaamt Apple TV+ is 1 november wereldwijd live gegaan. Een abonnement op Apple TV+ zal rond de €5 per maand gaan kozen of €50 per jaar als je in een keer wilt betalen. Je kunt vanaf 1 november dan ook een week lang de streamingdienst van Apple gratis proberen. Heb je kort geleden een iPhone, iPad, iPod touch, Mac of Apple TV gekocht? Dan krijg je een jaar Apple TV+ cadeau. Ook krijg je met een studentenabonnement gratis toegang tot de nieuwe streamingdienst van Apple.

Apparaten

Allereerst is het mogelijk om Apple TV+ te streamen vanuit je Apple TV-app op je Apple devices, maar ook je smart-tv en televisies die AirPlay ondersteunen.

Content

Het is echter nog niet duidelijk welke titels Apple TV+ gaat aanbieden. Wel gaf Apple in Keynote aan dat de focus te leggen om kwaliteit en niet kwantiteit. In de Keynote lanceerde Apple verschillende series en documentaires zoals;

The morning show

Deze serie gespeeld door Jennifer Aniston, Reese Witherspoon en Steve Carell gaat over een redactie bij een ochtendprogramma in Amerika. Het genre van deze serie zal meer richting de Drama kant op gaan.

See

Deze serie zal zich afspelen in een aantal jaren in de toekomst. De hoofdrol zal gespeeld worden door Jason Momoa die je misschien wel kan kennen van Game Of Thrones of Baywatch Hawaii. Volgens Apple zou dit de nieuwe serie verslaving worden naast Game Of Thrones

The Elephant Queen

Deze documentaire zal gaan over een olifant die haar familie begeleidt door Afrika. De documentaire is niet nieuw maar, wat wel nieuw is dat je deze nu ook op een streamingdienst kan bekijken.

For All Mankind

Wanneer je echt maar een Apple TV+ orginal gaat kijken adviseren wij om vooral deze serie te gaan kijken die gaat over hoe de Russen eerder op de maan waren dan de Amerikanen dus echt een must see serie.